Saturday 30 June 2007

Mellékhold - Paraselene


Volt holdoszlop is, de sajnos arról nem lett jó képem.
There was a moon pillar, too; but I couldn't take good photos of it.

7 comments:

Anonymous said...

Júúúúj Te is látttaaaad de jóóóóóóóóó!!!!! Grat a képhez!!!

Ágnes Kiricsi said...

Köszi, hogy szóltál. Ha nem csörögsz, simán lemaradok róla. Kicsivel korábban itt még fényesebb volt, de ott még nem tudtam fotózni.

Anonymous said...

Első volt? :)

Ágnes Kiricsi said...

Aha, az első. Tetszett :)

Ágnes Kiricsi said...

Alex, megtaláltam az új blogodat! Nagyon tetszik. Utólagos engedelmeddel, loptam is róla egy látogató térképet és egy napkelte/napnyugta matricát :)

Anonymous said...

Okés, ki is tettem a bejegyzésed! Csak bátran! A Hold-Napkeltés a farkasalex.extra.hu-n is kinn volt, a számlálókat meg én is tegnap loptam le Proffom blogjáról. :) Jó kis szerkezet, a blogomat valaki megnézte Brazíliából. :)

A légköroptikai blogom szerintem külsőleg fog még változni, mert kísértetiesen hasonlít a farkasalex.extrára, de formailag nem, csak színileg és valószínűleg fejlécileg is. Na, micsoda magyar mondatokat gyártok... :)

Márkó reggel írt egy sms-t, hogy milyen brutális haloval álmodott. Abban a pillanatban esett le, hogy épp nyaralgat, szóval tegnap tényleg szabin volt az egyik halokészítő szakangyalunk, meghát Nola sem dolgozott, úgyhogy nem csoda, hogy semmink nem volt. :( Én is összesen egy induripinduri piros pacnit láttam a Nap felett. Ma meg termikek vannak, szóval nem tudom mi lesz.

Ágnes Kiricsi said...

Jól tette, hogy megnézte Brazíliából, mert, rajta keresztül jutottam el én is a blogodhoz. Meglepődtem én, hogy volt egy brazil látogatóm, és mikor megnéztem honnan jött, kiderült, hogy a Te oldaladról.